Standardisering av gramvekt på C4-artikler

Bong i Norden og Baltikum har tatt en felles beslutning om at fom 15/2-19 vil gramvekt på papiret til alle C4-artikler være lik (90g), uansett hvilket land de kommer fra. Gjelder også nærliggende format som 229x312mm, 229x318mm med flere.

Det betyr at alle våre standardartikler som tidligere har blitt produsert med gramvekt 100g framover vil bli 90g. Dette gjelder samtlige konvolutter og poser i vårt sortiment.

Klikk på pdf nedenfor for å se hvilke artikler det gjelder.

I en overgangsperiode kan det forekomme at det står 90g på ordrebekreftelsen, selv om leveransen vil være 100g inntil vi er tomme for 100g på vårt lager.

Beslutningen er tatt for å legge til rette for felles produksjon på ulike produksjonsanlegg, samt felles innkjøp av papir.

Det vil selvsagt også være mulig å bestille konvolutter med 100g papir, noe som i så fall vil bety normal produksjons leveringstid, som estimeres ved hvert enkelt tilfelle.

Ta gjerne kontakt med en av våre salgskonsulenter/kundeservice med din forespørsel.

Mailman.jpg


ScanSafe® Anti- RFID lommebok

Anti-RFID lommebok beskytter kredittkort mot datatyveri

 

ScanSafe® er Bongs spesialutviklede materiale som beskytter persondata mot RFID stråler og forhindrer datatyveri. I tillegg til beskyttende omslag for identitetskort, chip-kort, pass, bilnøkler, mobiltelefoner og tabletter, er det nå også en komplett ScanSafe® lommebok utviklet av Bong.

 

Denne enestående lommeboken, som blokkerer 99,99% av radiofrekvensbølger, har fire RFID-sikrede lommer for kreditt - / bankkort og et stort rom for sedler. Takket være det ytterste laget av DuPont™ Tyvek®,  er lommeboken også rive-motstandsdyktig, vannavvisende og særdeles flat.

 

For mer informasjon om en lommebok som har et flott utseende, beskytter mot datatyveri og er slitesterk, ta kontakt med oss på kundeservice.  Eller kontakt oss på mail. 

 

 

 

 

ScanSafe wallet front (3).jpg

ColdSeal Packaging - fremtidens forpakningsløsning!

E-handelsemballasje for maskinell innpakning:

ColdSeal - Spar tid og penger!

Emallasjekonseptet som pakker og forsegler forpakninger med kaldforseglingsteknologi.  Krever ingen varme, og heller ikke lim.  Det er raskt, enkelt og ekstremt effektivt.  Maskinen kan pakke, lukke og etikettere opp til 35 pakker i minuttet i en kontinuerlig prosess som kan håndteres av én eneste person.  Det er også fullt mulig å utføre denne innpakningen manuelt.

Det gir minimalt med avfall da materialet leveres på ruller som deretter tilpasses etter innholdet.  Prosessen kan derfor minske miljøpåvirkningen og minimere kostnader.  Alt av det papirbaserte kaldforsegningsmaterialet er 100% resirkulerbart.

Resultatet er en tilpasset og beskyttende emballasje som passer perfekt for ditt innhold - hvilket også innebærer at innholdet beskyttes maksimalt f.eks under transport.

Vi tilbyr løsningen i ulike materialer som bølgepapp, kraftpapir og plast.

 

 

 

pdflænk

cold_seal.png


Papirbæreposer

Papirbæreposer fra Bong.  Fås i 4 forskjellige farger i størrelsene S, M og L.   Velg mellom en rekke kombinasjoner av finish og trykkeffekter som kun fås hos oss.

 Ønsker du våre standard papir bæreposer med din logo og profil, kan vi tiltrykke disse i 1 - 4 farger på begge sider. Mulighetene er uendelige.  Vi leverer i små opplag fra 100 stk. 

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Pappbarkassar.jpg

Nytt säkert skydd för bank- och identitetshandlingar.

Bong ScanSafe® gör identitets- och informationsdokument tryggare.
Tack vare det nya materialet kan brottslingarna inte längre scanna av RFID-chip och stjäla informationen.

Idag utrustas allt fler av våra identitetshandlingar med RFID-taggar. RFID står för Radio Frequency Identification och är en teknik för att läsa information på avstånd från transpondrar och minnen som kallas för taggar. RFID-taggar sitter i våra pass, vissa kreditkort och till exempel på transpondrar i fordon. Tyvärr känner de flesta människor inte till hur sårbara deras RFID-märkta dokument är.

Ökande identitetsstölder
Brottsligheten när det gäller identitetsstölder växer stort. Ett välkänt problem är skimning av bankomatkort, men brottslingar kan även läsa av oskyddade RFID-taggar med hjälp av en liten bärbar skanner. Stölden är snabb och tyst, offret vet inte att tjuven precis stulit informationen i pass, kreditkort eller andra personliga dokument.

Skydda dig med Bong ScanSafe®
Nu kan du skydda din egen och dina kunders information med ScanSafe® kuvert och säkerhetsfodral. ScanSafe® är en nyutvecklad kombination av material som blockerar 99,99%* av radiovågorna från bärbara skannrar som används av bedragare.

Säkra kuvert, passfodral och kreditkortsfodral
Bong har tagit fram fyra produkter i det nya materialet ScanSafe® som skyddar dokumenten. Välj bland två olika kuvert samt säkerhetsfodral för antingen pass eller kreditkort. Förutom att skydda dokumenten från eventuella bedrägerier med hjälp av skannrar är det vattentäta, rivsäkra och går att trycka på. Till exempel din logotyp. Resultatet blir en tryggare lösning för till exempel banker, myndigheter och företag som ofta skickar handlingar eller information med RFID-tagg.

Prover och mer information

Vill du ha prover eller veta mer om Bong ScanSafe®

Ring 044 - 20 70 00 eller skicka ett mail till mail@bong.com

53_d7f62d79.png