AirPro Green

NYHET!

En "grønn" boblepose uten plast.
Bong lanserer nå en boblepose laget utelukkende av papir.

AirPro Green er vår nye emballasjepose for de som prioriterer bærekraft og reduksjon av plastemballasje, samtidig som de krever bra beskyttelse for sine produkter.

AirPro Green står for miljø, styrke og enkelhet. Produktet er polstret med pregede papirbobler. Totalt 3 + 3 lag med papir beskytter innholdet mot ytre påvirkninger.

AirPro Green er produsert av 100 % FSC®-sertifisert papir.

AirPro Greens lave vekt og volum gjør at den kan sendes effektivt og økonomisk. AirPro Green er 100% resirkulerbar, og kan kastes rett i papirsøppel.

Denne posen er ideell for de som verdsetter en miljøvennlig boblepose.

Klikk her for å se produktdetaljer.

Airpro Green Composition 2


Standardisering av gramvekt på C4-artikler

Bong i Norden og Baltikum har tatt en felles beslutning om at fom 15/2-19 vil gramvekt på papiret til alle C4-artikler være lik (90g), uansett hvilket land de kommer fra. Gjelder også nærliggende format som 229x312mm, 229x318mm med flere.

Det betyr at alle våre standardartikler som tidligere har blitt produsert med gramvekt 100g framover vil bli 90g. Dette gjelder samtlige konvolutter og poser i vårt sortiment.

Klikk på pdf nedenfor for å se hvilke artikler det gjelder.

I en overgangsperiode kan det forekomme at det står 90g på ordrebekreftelsen, selv om leveransen vil være 100g inntil vi er tomme for 100g på vårt lager.

Beslutningen er tatt for å legge til rette for felles produksjon på ulike produksjonsanlegg, samt felles innkjøp av papir.

Det vil selvsagt også være mulig å bestille konvolutter med 100g papir, noe som i så fall vil bety normal produksjons leveringstid, som estimeres ved hvert enkelt tilfelle.

Ta gjerne kontakt med en av våre salgskonsulenter/kundeservice med din forespørsel.

Mailman.jpg

ColdSeal Packaging - fremtidens forpakningsløsning!

E-handelsemballasje for maskinell innpakning:

ColdSeal - Spar tid og penger!

Emallasjekonseptet som pakker og forsegler forpakninger med kaldforseglingsteknologi.  Krever ingen varme, og heller ikke lim.  Det er raskt, enkelt og ekstremt effektivt.  Maskinen kan pakke, lukke og etikettere opp til 35 pakker i minuttet i en kontinuerlig prosess som kan håndteres av én eneste person.  Det er også fullt mulig å utføre denne innpakningen manuelt.

Det gir minimalt med avfall da materialet leveres på ruller som deretter tilpasses etter innholdet.  Prosessen kan derfor minske miljøpåvirkningen og minimere kostnader.  Alt av det papirbaserte kaldforsegningsmaterialet er 100% resirkulerbart.

Resultatet er en tilpasset og beskyttende emballasje som passer perfekt for ditt innhold - hvilket også innebærer at innholdet beskyttes maksimalt f.eks under transport.

Vi tilbyr løsningen i ulike materialer som bølgepapp, kraftpapir og plast.

 

 

 

pdflænk

cold_seal.png


Papirbæreposer

Papirbæreposer fra Bong.  Fås i 4 forskjellige farger i størrelsene S, M og L.   Velg mellom en rekke kombinasjoner av finish og trykkeffekter som kun fås hos oss.

 Ønsker du våre standard papir bæreposer med din logo og profil, kan vi tiltrykke disse i 1 - 4 farger på begge sider. Mulighetene er uendelige.  Vi leverer i små opplag fra 100 stk. 

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Pappbarkassar.jpg